JULIËTTE DEN OUDEN

Eigenaresse en leading educator JDO academy

Juliette werkt als internationaal Haar & Make-up Artist. Zij is wereldwijd werkzaam voor fotoshoots van gerenommeerde merken, bladen en verzorgt de haren en make-up van celebraties. Zij heeft menig nationale en internationale Awards in de Visagie en Kappers branche op haar naam staan.

Naast haar liefde voor Make-up & Haar heeft zij nog een andere liefde en dat is haar kennis en ervaring overdragen aan anderen. JDO Academy is ontstaan om het beste in kwaliteit door te geven aan anderen met dezelfde passie en liefde voor dit vak. Zij heeft een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld voor ervaren en nieuwe artiesten. Dit programma is geschreven vanuit jarenlange ervaring en haar eigen visie in het vak. Juliette staat voor educatie op hoog niveau onder een warme en persoonlijke werksfeer.

Juliette is trendsetter voor verschillende merken en ambassadeur van Denman borstels en de Kameleon schaar. Tevens is zij partner van FNV MOOI en heeft aan de wieg gestaan van de lesmethode Visagie die gebruikt wordt door veel opleiders in de Visagie-branche. Dit boek en e-learning programma wordt gebruikt bij JDO Academy.

Juliette houdt ervan om haar vrije tijd goed te besteden. Adrenaline en natuur zijn belangrijke factoren, surfen klimmen, mountainbike en motorrijden zijn dan ook haar favorite dingen om te doen!

HULYA AYDOS

Educator & Management assistent

Haar uitgebreide takenpakket bestaat o.a. uit educatie, agendabeheer, mailbox, telefoon en administratieve werkzaamheden, interne communicatie en algemene ondersteuning. Hulya kunnen we omschrijven als daadkrachtig, staat stevig in haar schoenen, oog voor detail, zakelijk, representatief.

ESMIRALDA DE WAAL

Educator

Esmiralda is werkzaam als parttime haar en make-up artiest en is educator bij JDO Academy.
Ze heeft altijd al een passie gehad voor haar en make-up en heeft een aantal jaar geleden besloten de switch te maken vanuit de IT-branche naar haar en make-up artiest. Zij heeft de make-up artist en hairstyling class gevolgd bij JDO Academy.

Zij is regelmatig inzetbaar voor opdrachten onder de vlag van JDO Academy.

ANOUK VAN EMMERIK

Educator

Anouk is werkzaam als haar en make-up artiest en educater bij JDO Academy. Zij is begonnen als haarstyliste in de salon en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot allround inzetbaar, zowel voor shoots en shows maar ook als educator.

Naast deze werkzaamheden heeft zij een specialisatie in bridal-styling. En behoord ze in de top 10 meest geboekte bridal stylistes van Nederland. Hierdoor is zij momenteel bezig met het opzetten van een agentschap in deze specialisatie.

Ze werkt met regelmaat samen met Juliette achter de schermen tijdens shoots en shows waardoor zij een hecht team vormen. Veelzijdig en sociaal zijn kernwoorden die haar goed beschrijven.

LILY BOK-LAN ONG

Assistent Educator

Lily is een ervaren Hair & Make-up artist en werkt in de salon als hairstylist en color specialist.

“ Lily begon als student bij JDO en is doorgegroeid tot assistent educator. Zij is een gedreven persoon en pakt alles met beide handen aan. Zo is zij veel mee geweest als assistent van Juliette en hiermee heeft zij zichzelf bewezen als artiest en is zij nu deel van team JDO ”

Als Assistent Educator bij JDO hoopt zij haar kennis, techniek en enthousiasme over te dragen op ervaren en toekomstige make up artiesten.

BRENDA V. D. BERG

Designer & Retoucher

Onze creatieve duizendpoot, verantwoordelijk voor de identiteit van JDO. Van het logo en visitekaartjes, tot het vormgeven van de pdf’s, diploma’s, de website en alle andere on- en offline uitingen. Brenda zorgt ervoor dat elk design de juiste merkuitstraling heeft.

Naast haar werkzaamheden voor JDO is zij freelance designer.