Slider
Slider

ONE DAY COURSE BY JULIETTE 

Wil jij ook Make-up leren van een internationaal Make-up Artiest? Pak dan nu je kans! Deze Make-uptraining is voor iedereen die zich graag wilt ontwikkelen in Make-up tijdens deze eendaagse workshop leer je tools die je nodig hebt om een te gekke Make-up look te creëren anno 2020. Juliette neemt jou mee in haar wereld  en zal jouw tips & tricks geven voor de nieuwste Make-up trends.

One day course

Locatie: JDO Academy Amsterdam
Datum:
In overleg
Tijden: 09.00 t/m 13.00 of  13.30 t/m 17.30
Kosten: €299,- per dag

Deze training is geschikt voorgevorderde en beginners, mocht je na deze eendaagse training meer willen? Dat kan! Omdat je bij ons de eendaagse training hebt gevolgd ontvang je van ons € 100,- korting op onze Make-up Artist Class.

“The Make-up Artist Class” is een zeer effectief trainingsprogramma van 16 weken. In 15 lessen werk je aan je (basis)technieken, -vaardigheden en –kennis, waardoor je snel, efficiënt en onder de juiste begeleiding wordt opgeleid tot Allround Make-up Artiest. De opleiding wordt afgerond met een professionele fotoshoots welke gefotografeerd wordt door een professionele beauty- en fashionfotograaf uit ons vakgebied. Aan het eind van deze opleiding beheers je alle elementen van het vak Visagie en kun je met jouw creatief brein de meest uiteenlopende (creatieve) creaties maken.

Adres
JDO Academy
August Allebeplein 1076
1026 AC te Amsterdam

DATUM
In overleg

TIJD
09.00 t/m 13.00
13.30 t/m 17.30

PRIJS
€ 299,00 per dag

The Make-up Artist Class is zowel voor gevorderde als beginners, omdat we in kleine klassen van maximaal 8 à 9 personen werken onder begeleiding van 2 personen wordt iedereen getraind op zijn eigen niveau en ieder zijn persoonlijke behoefte.

Tevens is het na je opleiding mogelijk om via ons ervaring op te doen en een cv op te bouwen zodat de doorstroom naar werk wordt vergroot. Wij hebben een groot netwerk en er komen veel opdrachten op ons pad wat wij delen met onze ex JDO Cursisten.

NEEM MEE:

  • Een model om op te oefenen
  • Jouw make-up spullen en Make-up penselen
  • Goed Humeur 😉

*Deze Training gaat alleen van start bij genoeg aanmeldingen

INBEGREPEN:

  • Training
  • 4 uur
  • Certificaat
  • Koffie, thee en iets lekkers