CARMEN BLOG – EVEN VOORSTELLEN

Beste Lezers,

Allereerst wil ik mij aan jullie voorstellen want de aankomende maanden gaan jullie mij vaker terug zien op deze prachtige site van Carmen. Ik ga namelijk een blog schrijven waarbij ik niet alleen mijn kennis en ervaring met jullie deel, maar ook een kijkje geef achter de schermen van mijn leven als internationaal Haar & Make-up Artiest.

Mijn naam is Juliette den Ouden, 31jaar, ik heb een grote liefde en dat is haar & make-up. Met deze liefde verdien ik momenteel mijn geld en kan ik als gelukkige zeggen dat ik nooit meer aan het werk moet. Maar hoe noemen we dit wel? Want ik maak lange dagen, slaap weinig, reis de wereld rond en lijk soms een vliegende kiep…. Juist, PASSIE.

Ooit heeél lang geleden begon ik als leerling kapster in een salon in Rozenburg waar ik al snel merkte dat dit niet genoeg voor mij was. Ik snakte naar meer uitdaging en creativiteit , want dat zit in mij. IK ben toen op mijn 17de gaan werken in een salon in Rotterdam welke heel hoog aangeschreven stond. Al gauw kwam ik er achter dat make-up ook echt mijn ding is. Ik ben deze 2 mooie beroepen gaan combineren in de salon en al gauw groeide ik uit tot Topstylist.

Naast de werkzaamheden in de salon werk ik sinds 2001 achter de schermen als haar en make-up artiest. Wegens een blessure aan mijn schouder en 2 jaar uit de roulatie te zijn geweest, heb ik gekozen om alleen nog maar voor mijn passie te gaan. Haar en make-up.

Ik ben toen gaan knallen, heb aan veel wedstrijden mee gedaan in de haar & make-up industrie. Op hoop van zegen won ik in die tijd veel verschillende prijzen zoals de kampioen schappen make-up en belande ik ook in de top 10 wereldwijd tijdens de wereld kampioenschappen visagie. Waarmee ik mijn naam weer op de kaart te zetten na zo’n lange tijd eruit te zijn geweest.

Momenteel ben ik werkzaam als internationaal haar en make-up artiest en ontwikkel ik trends voor verschillende grote merken, magazines en shows. Waar Carmen er natuurlijk eèn van is, ik voorzie al enige tijd het beeldmateriaal voor dit mooie merk en voel mij dan ook vereerd om voor hen te mogen schrijven. 😉

Ook ben ik de oprichtster van JDO Academy omdat ik naast mijn liefde en passie voor haar en make-up nog een andere liefde heb ontwikkeld en dat is mijn kennis en ervaring over dragen aan anderen. Ik neem hen mee in mijn wereld als haar & Make-up artiest, zo doen zij tijdens en na hen opleiding bij ons ook ervaring tijdens professionele shoots en shows. Dit doe ik niet alleen omdat het een vak is waar je het meeste leert in de praktijk maar voornamelijk omdat het voor hen een van de mooie ervaringen is die ze nooit meer zullen vergeten. Mooiers dan dat is er niet!

Liefs Juliette

Klik hier om het artikel te bekijken

Schermafbeelding 2016-06-25 om 10.45.47