BASIC MAKE-UP CLASS

Voor iedereen die graag kennis wil maken met het vak visagie en een mooie make-up wil leren aanbrengen bij anderen heeft JDO Academy een zeer effectieve cursus ontwikkeld van 2 dagen. Aan het eind van deze cursus beheers je de basis elementen van visagie zoals het aanbrengen van een naturelle look, het creëren van een avondlook of het doen van een bruidsmake-up.

Let op: Na deze 2-daagse training ben je nog geen (allround) Make-up Artiest. Na de “Visagie Basis” beheers je nog niet de technieken en kennis die nodig zijn om elementen in het gezicht te corrigeren of te accentueren. Ieder gezicht heeft andere kenmerken, om deze goed te verstaan en om mensen een goed advies te kunnen geven is de Make-up Artist Class. Ook zijn meer vlieguren noodzakelijk .

Basic Make-up class

Locatie: JDO Academy Amsterdam
Of bij u op locatie/in de salon
Datum: In overleg (min. 4 cursisten)
Kosten: €499-

Ben je geïnteresseerd in het vak visagie en zit je er aan te denken om Make-up Artiest te worden, maar weet je het niet zeker? Dan is dit een uitstekende manier om te ontdekken wat het vak visagie inhoudt en of het echt bij jou past. Wil jij je na deze 2 lessen verder ontwikkelen als professioneel make-up artist, dan kun je doorstromen naar de vakopleiding the ‘Make-up Artist Class‘. Wanneer je wilt doorstromen voor de vakopleiding ontvang je € 200,- korting wanneer je de “Visagie Basis” bij ons hebt gevolgd.

LOCATIE
JDO Academy
August Allebéplein 1076
1062 AC te Amsterdam

Of bij u op locatie of in de salon (Datum in overleg)

DATA
Start Datum in overleg, gaat van start bij minimaal 4 cursisten per klas

PRIJS
Lesgeld € 499,00
Starterskit (verkrijgbaar bij JDO Academy) voor: € 250,00 excl. Btw (niet verplicht)
Dit is een basis make-up pakket, de rest van de spullen kunnen gebruikt worden van de Academy.

INBEGREPEN

  • 2 lessen van 6 uur
  • drankjes
  • professionele trainer
  • certificaat

NIET INBEGREPEN
Model * Het is de bedoeling dat je jouw eigen model meeneemt naar de workshop. 

PROGRAMMA

  • Demo
  • Make-up Trends
  • Hands on (op eigen mee gebracht model)